Skriv besked...
Lene Brogaard
27/02-2014
Tak til dig Merete for din hjælpsomhed ift at svare på spørgsmål om området forud for rejsen. Vi havde et fantastisk ophold i jeres meget rummelige og flotte ferielejlighed. Beliggenheden er helt pefekt både i området, men også i Resortet ift pool, legeplads og motionsområdet. 15 dage viste sig faktisk at være lige lidt nok :0) Vi fandt alle ansatte meget hjælpsomme når vi havde spørgsmål eller ønsker. Vi håber meget på at kunne benytte jeres skønne sted i fremtiden. Mvh Lene Brogaard.
Jette Kurtzmann
31/01-2014
31.1.2014 Kære Merete 5 dage i jeres skønne hus som vi på alle måder vil anbefale til andre. Alt fungerede perfekt og beliggenheden er i top i fohold til de mange parker der skal besøges. Mange spændende muligheder for indkøb og restauranter tæt på. Vi håber at kunne vende tilbage.
Marianne Ekstrøm
23/10-2013
Kære Merete Vores familie på 5 har haft 10 fantastiske dejlige dage i jeres skønne hus, der fungerede perfekt til vores formål. Det har en rigtig god placering i resortet med dejlig udsigt over søen og i god afstand til klubhuset m.m. Vi havde midt i perioden et par dage i Miami og følte vi 'kom hjem', da vi kom tilbage til huset. Der var et par småting i huset, som vi henvendte os til E-management med og vi fik en rigtig fin service. Vi vil helt sikkert anbefale huset til alle, der ønsker en dejlig ferie i Orlando-området. Mvh familien Ekstrøm
Vibeke Middelbo
06/08-2013
Vi har haft en fantastisk ferie i jeres feriehus. Huset ligger rigtig godt i forhold til de større pools og det er dejligt med poolen som hører til huset, den er blevet brugt hver dag. Vi kan kun anbefale huset og resortet til alle som skal på ferie i Florida, vi er klar til at vende tilbage en anden gang :-)
Morten Blichfeldt
28/07-2013
Hej Merete, vi har virkeligt nydt Jeres dejlige hus i Kissimmee. Rent og pænt og superhyggeligt, og beliggenheden er genialt tæt på alt det man skal opleve i Orlando. Vi kan varmt anbefale det til andre. Mvh familien Blichfeldt.
Dorthe Meisner
10/03-2013
Kære Merete og Jan Peter, Sofie og jeg har haft 11 forrygende dage i jeres hus. Dejligt at komme til et hus og område som fungerer så godt. Huset er veludstyret med sengelinned, håndklæder og køkkenudstyr. Super pool som blev opvarmet, da vores besøg har været her i februar. Fin service fra viceværten. Sofie som er 13 år elskede at hoppe i poolen både morgen og aften. Der er bare så meget at se "lige omkring hjørnet", alle forlystelsesparker og med blot 1 - 2 timers kørsel var vi ude ved havet. Vi var på en meget sjov og spændende alligatortur og vi var ved Cristol River og snorkle med søkøer hvilket også var en meget stor oplevelse. Vi var selvfølgelig også i det helt unikke outletområde - husk ikke at have fyldt kuffert med derover (der havde vi ) så der måtte indkøbes kufferter. Hvis muligheden er der til næste år vil vi helt sikkert gerne tilbage til jeres hus. Alle gode anbefalinger sendes videre til andre familier. Mvh Sofie, Peter og Dorthe
Jens Aage Nielsen
12/02-2013
Sæby d. 12 februar 2013 Hej Merete & Jan, ja så har vi igen været over i jeres dejlig hus i Orlando hvor vi havde nogle rigtig dejlige dage hvor vi hyggede os sammen med vores gode venner Helle & Svend. Vi havde nogle hyggelige timer i jeres fine hus i Encantada Resort/ Kissimee samt vi selvfølgelig var ude og se en os omkring bl.a i Sea World - Hollywood Studios. Diverse outlet´s forretninger blev selvfølgelig og besøgt og med sidste tur i til Orlando i frisk erindring så havde vi ikke taget for meget med i kufferten hjemme fra :-) så der blev fyldt op med fine sager til gode priser lige noget "pigerne" kunne lide . Vi vendre sikkert tilbage til Orlando en anden gang hvis dette er muligt. mvh Anette & Jens Aage - Helle & Svend
Tom Emil Poulsgaard
18/04-2012
Hej Merete Det er virkeligt et skønt hus I har. Vi har før lejet hus i området og kendte derfor til fælles områderne. Jeres hus skiller sig dog ud fra mængden, da såvel hus som poolen er større end de "almindelige". Vi kan varmt anbefale jeres hus til andre. Vi besøgte Seaworld og de store outlets (Premium Outlets) og havde nogle dejlige dage med såvel gode oplevelser og store besparelser på shopping.
Yrsa Olesen
11/04-2012
11/4-2012 Det er kun et par dage siden at vi(familie på 7)kom hjem fra 15 vidunderlige dage i Kissemee.Vidunderligt hus/pool krydret med skønt område og kort afstand til forlystelserne.Udover Discovery Cove og de gænse parker kan jeg varmt anbefale et besøg i Oldtown--Florida Airboat ogBush Garden. Mvh.Yrsa.
Trond Nerhus
15/03-2012
Min familie hadde noen aldeles vidunderlige dager i deres flotte ferie hus,det var ren å pent i huset å anlegget rundt. Vi ble godt mottatt og det var en flott plass. Vi koste oss skikkelig selv om dagene går fort med alle de mulighetene der er for shopping å parker. Kort vei til parker og shopping ca max 30 min med bil. Jeg kommer til anbefale dette til andre som vil reise hit. Jeg kommer iallefall til å benytte meg av huset neste gang jeg drar den veien på ferie :) Takk for oss hilsen en lykkelig nordmann :)
<< 1-20 [ 21-40 ]
Gæstebogen er et levn fra 2008-2017, hvor vi udlejede vores feriebolig i Encantada Resort, Kissimmee. I gæstebogen kan du læse andres anbefalinger til forlystelser i Florida.