Florida 2014

Fra den 16. september - 30. september 2014.
 
Encantada Resort
Vi ankom til Encantada Resort hen på aftenen og nåede lige at sige godnat til Selma og Sigurd. Derefter var der råhygge på patioen ved poolen, hvor Connie og Hans Henning diskede op med frugt og lækkerier, vin og kaffe.
 
Sammen med Selma, Sigurd, Connie og Hans Henning spiste vi (selvfølgelig) en aften på vores elskede Gaylord og på vores 17 års bryllupsdag den 20. september, var vi på - endnu en af de sikre - Longhorn.
Dejligt at have en kender med, der tog de helt rigtige valg fra vinkortet.
 
Buschgarden
Vi havde en regnfuld, men alligevel rigtig dejlig dag i Buschgarden, som er et skønt sted, med de vildeste rutchebaner og dyrepark på den gode måde. Bestemt et af de bedre steder og værd at anbefale.
 
A Awesome Airboat
Søndag tog vi med Bruce's airboat kl. 9 om morgenen. Jeg forærede ham mine billeder fra vores første tur med ham i 2012, og dem blev han glad for.
 
Efter masser af hygge og sjove stunder måtte vi mandag tage afsked med vores venner fra Næstved. De kørte til Fort Myers og tog en overnatning der, for at opleve vandet ved den Mexicanske Golf. Tirsdag fortsatte de til lufthavnen i Fort Lauderdale og fløj til Kastrup med Norwegien.
 
Resten af tiden kørte Jan og jeg nogle ture, shoppede, lå ved poolen og spiste ude hver aften. Vi kom også (tilfældigvis) til en Bingo-aften i klubhuset,hvor jeg vandt og vandt og vandt og vandt, så jeg til sidst gav øl til alle i klubhuset, fordi det næsten blev for pinligt... Der var en familie fra Scotland, der gerne ville snakke og andre fra Californien.